Καρκίνος μαστού: Η διατροφή που αυξάνει κατά 41% τον κίνδυνο
Πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ έδειξε ότι η κατανάλωση τροφίμων πλούσιων σε φυτικές ίνες θωρακίζει τις γυναίκες μειώνοντας κατά το ένα πέμπτο τις πιθανότητες να νοσήσουν.
Νέα ισπανική έρευνα διαπίστωσε ότι οι υπέρβαρες και παχύσαρκες γυναίκες που ακολουθούν διατροφή δυτικού τύπου έχουν πιο πυκνό ιστό μαστού, αυξάνοντας ενδεχομένως τον κίνδυνο για καρκίνο του μαστού.
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr