Εγκεφαλικό επεισόδιο: Η διατροφή που το προλαμβάνει
Η διατροφή μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υγείας του ανθρώπου και σύμφωνα με έρευνα, οι καλές πρωτεΐνες μειώνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου.
Ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Ναντζίνγκ, στην Κίνα, αξιολόγησαν επτά έρευνες για τη σχέση πρωτεϊνών και εγκεφαλικού επεισοδίου, οι οποίες αφορούσαν 255.000 άτομα από τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, και τη Σουηδία, για μια περίοδο τουλάχιστον δέκα ετών.
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr