Ποιες τροφές εξουδετερώνουν τα αντιοξειδωτικά του τσαγιού
Είναι γνωστό πως το τσάι είναι ένα αφέψημα με... υπερδυνάμεις, αφού είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες που μειώνουν τον κίνδυνο καρδιοπάθειας, καρκίνου και όχι μόνο.
Πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση American Journal of Pathology υποδεικνύει ότι το τσάι δεν πρέπει να συνδυάζεται με ορισμένες τροφές, καθώς εξουδετερώνουν τις αντιοξειδωτικές ουσίεςπου περιέχει.
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr