Καρκίνος δέρματος: Το λαχανικό που μειώνει τον κίνδυνο στο μισό!
Η χρήση αντηλιακού καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και η αποφυγή της παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο τους καλοκαιρινούς μήνες είναι ως γνωστόν τα βασικότερα μέτρα που πρέπει να τηρούμε προκειμένου να προστατεύσουμε το δέρμα μας από επικίνδυνες καρκινικές αλλοιώσεις.
Φαίνεται όμως ότι και η διατροφή παίζει τον ρόλο της στην ανάπτυξη του καρκίνου του δέρματος, αφού, όπως δείχνει μια νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη, ένα λαχανικό συνδέεται με μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης της συγκεκριμένης μορφής της νόσου.
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr