Καρκίνος στο συκώτι: Η διατροφή που αυξάνει τον κίνδυνο
Γαστρεντερικό και συκώτι συνδέονται άμεσα, επομένως οι διατροφικές μας συνήθειες είναι δυνατό να επηρεάσουν τον κίνδυνο εμφάνισης νοσημάτων όπως ο καρκίνος, δείχνει μια νέα επιστημονική μελέτη ερευνητών στις ΗΠΑ.
Η δυτικού τύπου διατροφή που έχουν υιοθετήσει εκατομμύρια άνθρωποι στις σύγχρονες κοινωνίες φαίνεται πως αυξάνει τον κίνδυνο για καρκινικές αλλοιώσεις στο συκώτι, αναφέρει η σχετική μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση The American Journal of Pathology.
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr