Καρύδια: Η συμβολή τους στην υγεία του πεπτικού
Η συχνή κατανάλωση καρυδιών μπορεί να είναι επωφελής για την υγεία του πεπτικού συστήματος, καθώς συμβάλλει στην αύξηση των καλών βακτηρίων του εντέρου.
Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε αμερικανική μελέτη που έγινε στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Λουϊζιάνα.
Στα πειράματα που έκαναν οι επιστήμονες με τυχαία επιλογή χορήγησαν σε αρουραίους είτε μια διατροφή που περιείχε καρύδια σε ποσότητα ίση με μισό φλιτζάνι για τους ανθρώπους, καθημερινά, είτε μια διατροφή χωρίς καρύδια για έως 10 εβδομάδες.
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ