Μικρά μυστικά για να «δέσει» το γλυκό του κουταλιού
Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για να φτιάξετε γλυκό του κουταλιού, αφού στη συντριπτική τους πλειοψηφία, τα καλοκαιρινά φρούτα ενδείκνυνται γι αυτή την περίπτωση.
Ωστόσο, όπως έλεγαν οι παλαιές κι έχουν παρατηρήσει και οι καινούργιες, δεν είναι κι εύκολη υπόθεση, να «δέσει» το γλυκό.
Σας έχουμε, λοιπόν, κάποια μικρά μυστικά, που έχουν να κάνουν με το γλυκό του κουταλιού
Βράζουν σε δυνατή φωτιά και γρήγορα για να μην αλλοιωθεί το χρώμα και το άρωμά τους. Ανακατεύουμε μόνο με ξύλινη κουτάλα, ποτέ με ανοξείδωτο, για να μην πέσει θερμοκρασία τους. Ξαφρίζετε καλά το γλυκό.
Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr