Βιταμίνη E: Οι επιπτώσεις στην υγεία των οστών
Η βιταμίνη Ε φυσιολογικά εμπεριέχεται στα έλαια, τα πράσινα λαχανικά όπως το σπανάκι και το μπρόκολο, στα αμύγδαλα και τα φουντούκια.
Η σχέση μεταξύ των θρεπτικών συστατικών όπως η βιταμίνη D και της οστικής υγείας είναι πλήρως εδραιωμένη επιστημονικά, αλλά ελάχιστη έρευνα έχει γίνει για τον ρόλο της βιταμίνης Ε.
Σύμφωνα με Ιάπωνες ερευνητές, τα συμπληρώματα βιταμίνης Ε ίσως παρεμβαίνουν στην διαδικασία που διατηρεί τα οστά υγιή.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ