Αξίζει να αγοράζουμε βιολογικό γάλα & κρέας; Η ετυμηγορία των ειδικών
Αξίζει να αγοράζουμε βιολογικά τρόφιμα; Ναι, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το γάλα και το κρέας, απαντούν βρετανοί ερευνητές, έπειτα από συγκριτική ανάλυση ερευνητικών αποτελεσμάτων.
Το βιολογικό γάλα και το κρέας που παράγονται με σεβασμό στις οικολογικές προδιαγραφές περιέχουν περισσότερα θρεπτικά συστατικά, ευεργετικά για την ανθρώπινη υγεία, από τρόφιμα που παράγονται με τον συμβατικό τρόπο.
Αυτό τεκμηριώνεται σε μετα-ανάλυση βρετανών ερευνητών του Πανεπιστημίου του Νιούκαστλ.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ