Το λάδι που απομακρύνει τον κίνδυνο καρκίνου
Προσθέτοντας ένα συγκεκριμένο λάδι στη διατροφή σας, μπορείτε να απομακρύνετε τον κίνδυνο καρκίνου, υποστηρίζουν οι ερευνητές.
Σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου της Αϊόβα, το λάδι από σόγια ενισχύει σημαντικά την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών.
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το λάδι βοήθησε την απορρόφηση τεσσάρων καροτενοειδών (άλφα και βήτα καροτένιο, λουτεΐνη και λυκοπένιο), δύο μορφών της βιταμίνης Ε, της βιταμίνης Κ και της βιταμίνης Α, η οποία παράγεται στο έντερο από το άλφα και το βήτα καροτένιο.
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ