Κρεμμύδι: Θρεπτικά συστατικά και σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χαθούν
Inside Stories

Κρεμμύδι: Θρεπτικά συστατικά και σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χαθούν

Tα οφέλη που προσφέρουν οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε στο μαγείρεμα είναι πολύ σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού.

Για να ωφεληθούμε όμως στο έπακρο από αυτά, πρέπει να τα προσθέσουμε στο φαγητό την κατάλληλη στιγμή.

Ο χρόνος που προστίθεται ένα υλικό στο φαγητό, αυξάνει τη βιοδιαθεσιμότητά του, να μην χάνει τις βιταμίνες και τις άλλες θρεπτικές του ουσίες, αλλά ούτε και τη γεύση του.

Tο κρεμμύδι περιέχει σημαντικές ποσότητες ενός φλαβονοειδούς που ονομάζεται κερκετίνη.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved