Ένοχα για καρκίνο τα επεξεργασμένα τρόφιμα – Δείτε πόσο αυξάνουν τον κίνδυνο
Όσο περισσότερη είναι η επεξεργασία ενός τροφίμου πριν φτάσει στο πιάτο μας τόσο αυξάνονται οι κίνδυνοι για την υγεία μας, προειδοποιούν Γάλλοι επιστήμονες.
Τα τρόφιμα υψηλής επεξεργασίας, γράφουν στη σχετική μελέτη τους στην επιθεώρηση British Medical Journal, φαίνεται να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του καρκίνου, με τις πιθανότητες εκδήλωσης της νόσου να αυξάνονται όσο περισσότερα τέτοια τρόφιμα περιλαμβάνει κανείς στη διατροφή του.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr