Διαβήτης τύπου 2: Το top 5 των χειρότερων τροφών
Εάν παρακολουθείτε τακτικά τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα σας, πιθανότατα έχετε παρατηρήσει ότι ορισμένα τρόφιμα, ειδικά αυτά που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε επεξεργασμένους υδατάνθρακες, αυξάνουν το σάκχαρο στο αίμα σας.
Στο πλαίσιο μίας συνετής προσέγγισης, όλα τα τρόφιμα μπορούν να έχουν θέση σε μια ισορροπημένη διατροφή φιλική προς το διαβήτη.
Υπάρχουν όμως κάποιες τροφές που μπορεί να αποτελούν πιο ριψοκίνδυνη επιλογή σε σχέση με κάποιες άλλες όταν πρόκειται για τη σταθεροποίηση των επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ