Γαρίδες: Θερμίδες & διατροφική αξία
Οι γαρίδες είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα θαλασσινά και ιδίως τις ημέρες τις νηστείας τις καταναλώνουμε με μεγάλη συχνότητα.
Είναι μάλιστα αρκετά υγιεινές, καθώς παρέχουν αξιόλογες ποσότητες σημαντικών θρεπτικών συστατικών, όπως το ιώδιο, που δεν τα βρίσκουμε εύκολα σε άλλες τροφές. Κάποιοι βέβαια τις αποφεύγουν λόγω της χοληστερόλης που περιέχουν.
Στις παρακάτω ενότητες μπορείτε να δείτε αναλυτικά το διατροφικό προφίλ της γευστικής γαρίδας..
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr