Πώς να ξαναζεστάνετε το φαγητό που περίσσεψε για να αποφύγετε την τροφική δηλητηρίαση
Μετά από ένα μεγάλο τραπέζι, όπως συμβαίνει παραδοσιακά το Πάσχα, είναι αναμενόμενο να περισσέψει φαγητό για την επόμενη ή και τη μεθεπόμενη μέρα.
Αποθηκεύοντας το φαγητό στο ψυγείο θα έχετε έτοιμα αρκετά από τα επόμενα γεύματά σας, γλιτώνοντας έτσι κόπο αλλά και χρήματα.
Γνωρίζετε όμως πώς να χειριστείτε σωστά τα αποφάγια για να αποφύγετε τα δυσάρεστα συμπτώματα της τροφικής δηλητηρίασης;
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ