Inside Stories

Πάρκινσον: Τι πρέπει να τρώτε για να μειώσετε τον κίνδυνο!

Μπορεί μία και μόνο αλλαγή στη διατροφή να προστατεύσει από το Πάρκινσον;

Η απάντηση φαίνεται πως είναι καταφατική, σύμφωνα με τα ευρήματα νέας επιστημονικής μελέτης από το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας Τσάλμερς στη Σουηδία!

Σύμφωνα με τα σχετικά ευρήματα που δημοσιεύονται στην επιθεώρηση Scientific Reports, μια πρωτεΐνη που ονομάζεται παρβαλβουµίνη είναι αυτή που δρα ευεργετικά στον εγκέφαλο, μειώνοντας τον κίνδυνο εκδήλωσης της εκφυλιστικής νόσου του νευρικού συστήματος.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved