Προγραμματισμός γευμάτων: Η ώρα του βραδινού παράγοντας κινδύνου για τον καρκίνο
Το τι τρώμε και το πόσο τρώμε είναι γνωστό ότι επηρεάζουν την υγεία μας και ειδικότερα τις πιθανότητες ανάπτυξης ορισμένων από τις πιο συχνές μορφές καρκίνου, όπως ο καρκίνος του παχέος εντέρου.
Μια κακής ποιότητας διατροφή, πλούσια σε επεξεργασμένους υδατάνθρακες, κόκκινο κρέας και ζάχαρη μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εκδήλωσης της νόσου και το ίδιο ισχύει και για μια διατροφή με πολλές θερμίδες που συμβάλλει στην παχυσαρκία.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ