Καρκίνος μαστού: Πόσα φρούτα πρέπει να τρώτε για να μειώσετε τον κίνδυνο
«Ασπίδα» ενάντια στον καρκίνο του μαστού αποτελούν τα φρούτα και τα λαχανικά, αρκεί να καταναλώνονται στις σωστές ποσότητες, δείχνει μια νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.
Οι γυναίκες που καταναλώνουν καθημερινά φρέσκα προϊόντα πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικές ουσίες μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο εκδήλωσης της νόσου έως και κατά 11%.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ