
Πότε αλατίζουμε το κρέας στο μαγείρεμα;
Πριν ή μετά το μαγείρεμα αλατίζουμε το κρέας; Η απάντηση είναι εξαρτάται.
Στη μαγειρική τη διαφορά κάνουν εκείνα τα μικρά μυστικά που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην γεύση και την υφή του φαγητού μας. Το αλάτι το χρησιμοποιούμε σε όλες τις συνταγές για αλμυρά πιάτα και είναι σημαντικό να ξέρουμε πώς να το χρησιμοποιούμε σωστά.
Στα μαγειρευτά για φαγητά για παράδειγμα, το αλάτι μπαίνει στην αρχή του μαγειρέματος και στο τέλος πάντα ελέγχουμε εάν χρειάζεται να προσθέσουμε και άλλο. Εξαίρεση αποτελούν τα όσπρια τα οποία επειδή σκληραίνουν με την προσθήκη αλατιού, καλό είναι να τα αλατίζουμε στο τέλος.
Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ