
Το πιο συχνό λάθος που κάνετε όταν μαγειρεύετε
Δοκιμάζετε το φαγητό κάθε φορά που μαγειρεύετε;
Στη μαγειρική, σε αντίθεση με την ζαχαροπλαστική, τα περιθώρια αυτοσχεδιασμού είναι μεγαλύτερα. Παντρεύετε γεύσεις, πειραματίζεστε με νέα υλικά.
Γιατί όμως το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό ακόμα και σε κλασικά φαγητά; Γιατί είναι άνοστα ( ή το αντίθετο), χωρίς να έχει δέσει η σάλτσα ή γιατί «κρατάει» το μπούτι που βάλατε στον φούρνο;
Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ