Με τo TCL 40 NXTPAPER, η φετινή Eurovision θα μείνει αξέχαστη
Inside Stories

Με τo TCL 40 NXTPAPER, η φετινή Eurovision θα μείνει αξέχαστη

«Κι όλα αλλάζουν γύρω μου απότομα», τραγουδάει σε κάποιο σημείο η Μαρίνα Σάττι στο δικό της «ZARI». Φυσικά, δεν διαφωνούμε μαζί της, υπάρχει όμως και κάτι που δεν αλλάζει -και αυτό είναι ότι παρακολουθούμε ανελλιπώς τη Eurovision.

Είτε τη βλέπεις από την άνεση του σαλονιού σου, είτε είσαι από τους τυχερούς που θα βρεθούν στο Μάλμε της Σουηδίας για να παρακολουθήσουν από κοντά αυτήν τη μουσική γιορτή-υπερθέαμα, ένα είναι το σίγουρο: Η φετινή διοργάνωση είναι άχαστη, ως συνήθως, αλλά θα είναι και αξέχαστη. Πώς; Χάρη στο TCL 40 NXTPAPER. Βάλε καφέ να στα πούμε.

Paper-like οθόνη, check

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Το smartphone της TCL διαθέτει την αποκλειστική τεχνολογία TCL NXTPAPER πλήρους έγχρωμης ηλεκτρονικής οθόνης, για να μπορείς να βλέπεις άνετα τη Eurovision από την οθόνη του κινητού σου, όπου και αν είσαι, χωρίς να κουράζονται τα μάτια σου. Η άνεση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη χάρη στην αντιθαμβωτική (anti-glare) λειτουργικότητα που επιτυγχάνεται χάρη σε μια ματ υφή, που μοιάζει με το γνωστό μας χαρτί.

Αν σκεφτείς ότι στο smartphone υπάρχει και ενσωματωμένος αισθητήρας για αυτόματη προσαρμογή της φωτεινότητας της οθόνης και της θερμοκρασίας χρώματος, βάσει του χρόνου και του περιβάλλοντος, καταλαβαίνεις ότι τη φετινή Eurovision θα τη δεις άνετη σαν… βασίλισσα.

Ήχος και κάμερα που «κρατάνε» κάθε λεπτομέρεια, check

Καθώς εδώ έχουμε μια κλασσική περίπτωση ψυχαγωγίας (γιατί όχι και δημιουργικότητας;), το TCL 40 NXTPAPER διαθέτει οθόνη 6,78" FHD+ NXTPAPER, διπλά ηχεία και ήχο 3D boom powered by DTS για καθηλωτικές οπτικοακουστικες εμπειρίες. Αν δεν είναι το να βλέπεις Eurovision ακριβώς μια τέτοια εμπειρία, τότε τι είναι;

Για εσένα, που θα βρεθείς στη Malmö Arena λοιπόν και θέλεις να θυμάσαι τι έζησες από κοντά ή για εσένα που διοργανώνεις σούπερ Eurovision nights και θέλεις να θυμάσαι τις στιγμές γέλιου με την παρέα σου, το smartphone της TCL είναι αυτό ακριβώς που αναζητάς. Και αυτό, γιατί διαθέτει κάμερα selfie 32MP και καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό.

Για να σε βοηθήσουμε, σημαίνει ότι με ένα απλό κλικ, μπορείς να βγάλεις φωτογραφίες με εντυπωσιακές λεπτομέρειες που αποτυπώνουν μοναδικές εκφράσεις. Το ευέλικτο σύστημα της κύριας τριπλής κάμερας 50MP πλαισιώνεται από μια ultra-wide κάμερα 5MP και αισθητήρα macro 2MP, έτσι ώστε να μπορείς να βγάζεις, πολύ εύκολα, τοπία και πορτρέτα, ακόμα και μικρές λεπτομέρειες που συνήθως δεν μπορείς να τις απαθανατίσεις, με κρυστάλλινη ευκρίνεια.

Μεγάλη μνήμη για να μην (ξε)χάσεις τίποτα, check

Έχεις βγάλει όλες αυτές τις φωτογραφίες από τη Eurovision και φοβάσαι ότι δεν χωράνε στον αποθηκευτικό χώρο του smartphone σου; Αυτό μπορεί να ήταν ένα από τα μεγάλα σου άγχη με άλλες συσκευές, όμως το TCL 40 NXTPAPER βάζει τέλος σε αυτό το ζήτημα. Έχει, βλέπεις, αποθηκευτικό χώρο 256GB και μνήμη RAM 8GB, με επιπλέον επέκταση εικονικής μνήμης RAM 8GB, τη μεγαλύτερη σε αυτήν την κατηγορία smartphone. Έτσι, δεν χρειάζεται να σβήσεις τίποτα από τη μνήμη σου, που να αφορά στη μαγευτική Eurovision, ενώ μπορείς να πλοηγείσαι γρήγορα ανάμεσα σε πολλές εφαρμογές χωρίς να «κολλάς» πουθενά.

Πες την αλήθεια. Όταν μπορείς να δεις και να ακούσεις τα τραγούδια της Eurovision πιο καθαρά από ποτέ, βγάζοντας παράλληλα φωτογραφίες που δεν χάνουν καμία λεπτομέρεια και να μην ανησυχείς για το πού θα τις αποθηκεύσεις, είναι δυνατόν να ξεχάσεις τη φετινή διοργάνωση;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved