Στο Release Athens Festival ταξιδέψαμε πίσω στον χρόνο
Inside Stories

Στο Release Athens Festival ταξιδέψαμε πίσω στον χρόνο

Ζήσαμε το εκρηκτικό live των Offspring από το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr

What a night! Αυτή είναι η φράση που περιστρέφεται στο μυαλό μου μετά τη χθεσινή, θρυλική, συναυλία των Offspring στο Release Athens Festival. Η πιο απίστευτη punk rock μπάντα των 90’s επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά από 15 χρόνια, για να μας κάνει να νιώσουμε και πάλι έφηβοι και να μας υπενθυμίσει τι σημαίνει punk rock. Έτσι η Πλατεία Νερού κήρυξε από νωρίς την έναρξη του συναυλιακού καλοκαιριού μας και γέμισε με χιλιάδες fans όλων των ηλικιών, οι οποίοι χόρευαν ξέφρενα.

release-(5).jpg

Διότι, είτε είσαι fan του συγκροτήματος, είτε όχι, δεν μπορείς να αντισταθείς στις μελωδίες που «έντυσαν» τα εφηβικά σου χρόνια. Έτσι, δεν μπορέσαμε ούτε εμείς να αντισταθούμε αφού από την ώρα που βγήκαν στη σκηνή οι Offspring, δεν σταματήσαμε να κουνιόμαστε στον ρυθμό της μουσικής και να σιγοτραγουδάμε τους στίχους των τραγουδιών.

release-(2).jpg

Με λίγα λόγια, αυτή η συναυλία, την Κυριακή 9 Ιουνίου, ήταν η απόλυτη αναβίωση των εφηβικών μας χρόνων, τότε που βλέπαμε τα videoclip του συγκροτήματος στο MTV και ακούγαμε τα τραγούδια τους στο mp3 στις σχολικές εκδρομές. Κι έτσι όλοι όσοι βρισκόμασταν χθες το Release Athens Festival γίναμε για λίγο και πάλι 15 χρονών.

release-(3).jpg

Η μασκότ του opaponline.gr

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως αυτό το Κυριακάτικο βράδυ στην Πλατεία Νερού έγινε ακόμα πιο ξεχωριστό επειδή το ζήσαμε από… ψηλά, από το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr. Μάλιστα, όσο περιμέναμε τους Offspring να ανέβουν στη σκηνή, είχαμε την ευκαιρία να κατεβάσουμε το Opaponline App, όπου μπορεί κανείς να βρει, από όπου και αν βρίσκεται, όλα τα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ.

release-(4).jpg

Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr

Μάλιστα, το opaponline.gr, που μας φιλοξένησε, αποτελεί χορηγό του Release Athens Festival για δεύτερη χρονιά και για αυτό δίνει τη δυνατότητα σε όλους να διεκδικήσουν δωρεάν μέσω της ιστοσελίδας διπλά εισιτήρια για τις επόμενες συναυλίες! Για αυτό μην περιμένεις! Περισσότερες πληροφορίες, διαθέσιμες εδώ.

release-(7).jpg

Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr

Μια συναυλία χωρίς προηγούμενο

Συνεχίζοντας λοιπόν, μπορεί οι Offspring να βγήκαν στη σκηνή περίπου στις εννιά το βράδυ και να προκάλεσαν «χαμό» αλλά η πρώτη συναυλία του φεστιβάλ είχε ξεκινήσει κάποιες ώρες νωρίτερα, αφού οι Subways εμφανίστηκαν στο φεστιβάλ και μπορέσαμε επιτέλους να ακούσουμε live αλλά και να τραγουδήσουμε, το «Rock& Roll Queen», ένα από τα πιο θρυλικά και γνωστά κομμάτια της της εικοσαετίας.

release-(8).jpg

Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr

Και έτσι μετά από αυτό, ήρθε η μεγάλη στιγμή, αυτή η στιγμή που τόση ώρα περιμέναμε από το μπαλκόνι του opaponline.gr και θέλαμε διακαώς να ζήσουμε από τότε που είχαμε κλείσει τα εισιτήρια μας. Οι αγαπημένοι Offspring βγήκαν στη σκηνή και η πλατεία άρχισε να πάλλεται από ενθουσιασμό. Εμείς κοιτάζαμε μαγεμένοι τη σκηνή και τις μεγάλες led οθόνες που έδειχναν τον Noodles να παίζει στην κιθάρα του όλα τα θρυλικά τραγούδια της δισκογραφίας τους και να μας υπενθυμίζει με την ενέργεια του ότι, μάλλον δεν πέρασε ούτε μια μέρα από όταν ακούγαμε στο λύκειο το «The Kids Aren't Alright» και το «You’re Gonna Go Far, Kid».

release-(1).jpg

Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr

Μια βραδιά μαγική λοιπόν και μια συναυλία ιδανική για να αποτελέσει την αρχή του συναυλιακού μας καλοκαιριού. Γιατί μπορεί να πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που οι Offspring ήρθαν τελευταία φορά στην Ελλάδα αλλά αυτή η συναυλία ήταν σίγουρα η καλύτερη αποζημίωση.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved