Inside Stories

Natural glow makeup: Τα προϊόντα που έχω στο νεσεσέρ μου για το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ

Η νέα σειρά Gold Reflections της KIKO MILANO έρχεται να αποτυπώσει στο μακιγιάζ όλα τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος.

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μου εποχή. Οι ατέλειωτες βουτιές στη θάλασσα, το παραδοσιακό φαγητό στα ταβερνάκια του νησιού και τα παγωτά, που ποτέ δεν είναι αρκετά, είναι μερικές από τις καθημερινές συνήθειες που δεν βαριέμαι να επαναλαμβάνω ξανά και ξανά στις διακοπές.

Βέβαια, το καλύτερο το άφησα για το τέλος. Ο λόγος για την καλύτερη και αγαπημένη ώρα της ημέρας που δεν είναι άλλη, από τη δύση του ήλιου. Λίγα λεπτά πριν ο ήλιος κάνει τη «βουτιά» του, λοιπόν, ο ουρανός και η θάλασσα πλημμυρίζουν με πορτοκαλί, ροζ και χρυσαφένιους τόνους οι οποίοι κάνουν τον ορίζοντα να μοιάζει με ζωγραφιά.

Και εάν δεν το έχεις ήδη καταλάβει, αυτά είναι τα χρώματα που θέλω για το summer makeup μου, όχι μόνο αυτό αλλά και κάθε καλοκαίρι. Τι έκανα; Γέμισα το νεσεσέρ μου με προϊόντα από τη νέα συλλογή Gold Reflections της KIKO MILANO, τα οποία μπορούν να μου δώσουν ένα απίστευτα φυσικό και καλοκαιρινό μακιγιάζ, χαρίζοντας την ψευδαίσθηση ότι έχουν αγγίξει το πρόσωπό μου οι ακτίνες του ήλιου καθώς δύει. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις και να μάθεις όλα τα steps που χρησιμοποιώ για το απόλυτο, ultra chic, καλοκαιρινό μακιγιάζ; Έχουμε και λέμε…

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved