Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι έξαλλοι θεατές που βρέθηκαν στο Παρίσι & η εξαφάνιση του βωμού
G-Sports

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι έξαλλοι θεατές που βρέθηκαν στο Παρίσι & η εξαφάνιση του βωμού

Τα μάτια όλου του πλανήτη ήταν στραμμένα χτες βράδυ στο Παρίσι καθώς μετά από 100 ολόκληρα χρόνια οι Ολυμπιακοί Αγώνες επέστρεψαν στη μία από τις δύο χώρες που τους αναβίωσε για πρώτη φορά.

Ο ποταμός Σηκουάνας φιλοξένησε τη μεγάλη γιορτή και η τελετή έναρξης ήταν γεμάτη με χρώματα, ήχους, βροχή αλλά και παρατράγουδα. Οι Γάλλοι, για πρώτη φορά στην ιστορία των τελετών έναρξης, αποφάσισαν να μην περιοριστούν σε ένα στάδιο, αλλά να χρησιμοποιήσουν όλη την πόλη.

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Εξαιρετικός ο «Άρχοντας των δαχτυλιδιών» Πετρούνιας - Αγγίζει την πρόκριση

Σε ένα τετράωρο σόου, που κινήθηκε από τον Σηκουάνα και την πλατεία του Τροκαντερό, μέχρι το μουσείο του Λούβρου και τον Πύργο του Άιφελ και το οποίο, ωστόσο, περισσότερο θύμισε τελετή λήξης, παρά έναρξης.

Με πολύ στυλ και γαλλική μόδα, χρώμα, χορό και… αμφιλεγόμενα acts, όπως αυτό με τον Θεό Διόνυσο. Αλλά τουλάχιστον, ανά διαστήματα, με καλή μουσική.

Η εξαφάνιση του βωμού

Όλα αυτά τα είδαμε μέσα από τη μικρή οθόνη και για εκείνους που πλήρωσαν αδρά για να βρεθούν στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά. Όπως ανέφερε και ο απεσταλμένος του Mega στο Παρίσι, Δήμος Μπουλούκος, τα παράπονα των θεατών που κατέκλεισαν από νωρίς τον Σηκουάνα ήταν πολλά καθώς δεν έβλεπαν τα πάντα λόγω της απόστασης που υπήρχε από το ένα κομμάτι στο άλλο με αποτέλεσμα να μη δούνε ούτε τα βασικά στοιχεία της τελετής.

Ένα άλλο αγκάθι που συζητιέται έντονα σήμερα είναι ο κατά τα λοιπά εντυπωσιακός βωμός. Το αερόστατο δεν υπάρχει πουθενά σήμερα όπως αποκάλυψε και ο δημοσιογράφος του Μεγάλου καναλιού.

Δείτε το βίντεο:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πρόκριση για τον Στέφανο Ντούσκο-Εκτός ημιτελικών Ντουντουνάκη και Δαμασιώτη

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Όταν ο Αντετοκούνμπο εντόπισε την μητέρα του στο πλήθος… τρελάθηκε

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: «Σάρωσε» η ΕΡΤ στους πίνακες τηλεθέασης – Τα νούμερα που σημείωσε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved