Ο «σύμμαχός» μου στο «ταξίδι» του θηλασμού από την τσάντα του μαιευτηρίου μέχρι σήμερα
Inside Stories

Ο «σύμμαχός» μου στο «ταξίδι» του θηλασμού από την τσάντα του μαιευτηρίου μέχρι σήμερα

Γράφει η Ιφιγένεια Μπάκα, Pilates Instructor και μητέρα δύο κοριτσιών

Δύο ροζ γραμμούλες ήταν η αρχή της καινούργιας μου ζωής και από εκεί που ήμασταν τρεις θα γινόμασταν τέσσερις. Μπορεί να είχα ξαναπεράσει από αυτό το στάδιο, αλλά δεν είχα διανοηθεί πως με τον ερχομό ενός ακόμα μικρού πλάσματος, θα άλλαζαν όλα. Βλέπετε, οι εννιά μήνες ήταν το εύκολο της υπόθεσης για εμένα, διότι το μόνο που αισθανόμουν και στις δύο εγκυμοσύνες μου ήταν μερικά περίεργα συμπτώματα και μία αλλαγή στο σώμα μου.

Δεν έχει, βέβαια, σημασία ο αριθμός, διότι κάθε φορά που γίνεσαι μητέρα τα συναισθήματα είναι τα ίδια και είναι μοναδικά. Ωστόσο, αν υπάρχει ένα «κεφάλαιο» στο… βιβλίο της μητρότητας, που όσες φορές και να επαναληφθεί, μπορεί και προκαλεί πρωτόγνωρα συναισθήματα, αυτό είναι σίγουρα το «κεφάλαιο» του θηλασμού. Πρόκειται για μία ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή κάθε γυναίκας, στην οποία καλείται να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία που θα παρουσιαστεί, ενώ παράλληλα, δημιουργεί το πρώτο δέσιμο με το μωρό της.

Σήμερα, λοιπόν, θα σας μιλήσω για τη δική μου ιστορία. Spoiler alert! Εγώ κατάφερα και αντιμετώπισα κάθε δυσκολία που παρουσιάστηκε στο θηλασμό του δεύτερου παιδιού μου γιατί ήμουν καλύτερα προετοιμασμένη, χάρη στη σειρά Multi-Mam από τη Virtus Pharma. Είσαι έτοιμη να μάθεις λεπτομέρειες;

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved