Θηλασμός: Ξεπερνώντας τις δυσκολίες
Inside Stories

Θηλασμός: Ξεπερνώντας τις δυσκολίες

Γεμίζουμε τη new mum list μας με τα «εφόδια» που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε ό,τι πρόβλημα προκύψει.

Η μητρότητα, αδιαμφισβήτητα, αποτελεί μία ξεχωριστή και μοναδική εμπειρία για κάθε γυναίκα που αποφασίζει να αναλάβει αυτόν τον ρόλο. Και αυτό, διότι από την αρχή μιας εγκυμοσύνης μέχρι το τέλος της, όλες οι στιγμές για τη μέλλουσα μανούλα είναι αξέχαστες και πρωτόγνωρες, καθώς δεν μπορούν να συγκριθούν με καμία άλλη στιγμή στη ζωή της. Από τη γέννα, μέχρι τον πρώτο θηλασμό, το «ταξίδι» της μητρότητας πρόκειται να μας χαρίσει αξέχαστες αναμνήσεις, που σίγουρα θέλουμε να ζήσουμε στο έπακρον.

Ενώ, λοιπόν, έχουμε φροντίσει για το παιδικό δωμάτιο, την κούνια του μωρού μας και όλα τα must-haves της αλλαξιέρας του, ξεκινάμε να τρέχουμε στα βιβλιοπωλεία και να κάνουμε ατέλειωτο scroll στο διαδίκτυο, για να ανακαλύψουμε τα «μυστικά» για τον πιο ανώδυνο θηλασμό. Για τις στιγμές, δηλαδή, που θα έχουμε το νεογέννητό μας αγκαλιά και θα δημιουργούμε τον πρώτο δεσμό μεταξύ μας, χωρίς καμία… τραυματισμένη θηλή ή μαστίτιδα να μας ταλαιπωρεί.

Για να απολαύσουμε, λοιπόν, το ταξίδι που μόλις ξεκινάει για εμάς, χωρίς καμία ενόχληση, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να γεμίσουμε τη new mum list μας με τα «εφόδια» που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε ό,τι πρόβλημα προκύψει. Δηλαδή, με τα προϊόντα της σειράς Multi- Mam από τη Virtus Pharma που θα κάνουν την περίοδο του θηλασμού μας πιο… φυσικά ανακουφιστική. Πάμε να τα γνωρίσουμε καλύτερα;

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved