Νοσηλεύεται η Παλαιοχριστιανή λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας–Γιατί δεν της δίνουν το μωρό που γέννησε;
Inside Stories

Νοσηλεύεται η Παλαιοχριστιανή λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας–Γιατί δεν της δίνουν το μωρό που γέννησε;

Παλαιοχριστιανοί - Με την πρώτη τους εμφάνιση είχαν κάνει αίσθηση σε όλη την Ελλάδα καθώς είχαν πάρει την απόφαση να ζουν μέσα στο λαγούμι στην ορεινή Κορινθία μαζί με τα παιδιά τους, μακριά από τον πολιτισμό και απομονωμένοι από τον κόσμο.

Η Σεβαστή είχε συμπληρώσει 42 εβδομάδες κύησης και είχε ακατάσχετη αιμορραγία.

Η σύζυγος του παλαιοχριστιανού είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης για να αποφύγει τον νόμο. Την περασμένη εβδομάδα ωστόσο εντοπίστηκε και ασθενοφόρο τη μετέφερε σε πολύ άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Τζέισον Στέιθαμ & Ρόζι Χάντινγκτον στην Αντίπαρο - Η Δέσποινα Καμπούρη ανέλαβε χρέη φωτογράφου

SDD.jpg

«Δεν εξαφανίστηκα, προστάτευσα τον εαυτό και τα παιδιά μου. Δεν ενοχλούμε κάποιον. Μου έβαλαν φυάλες αίμα. Μου είπαν ότι αν ερχόμουν 10 λεπτά αργότερα θα πέθαινα» αποκαλύπτει στο Live News.

Η Σεβαστή πριν από μία εβδομάδα έφερε στον κόσμο το πέμπτο παιδί της οικογένειας. Ένα κοριτσάκι σχεδόν 4 κιλά. Όμως, τόσο η μαμά, όσο και το μωρό κινδύνευσαν να μην τα καταφέρουν. Γιατί η Σεβαστή, είχε αποφασίσει να γεννήσει στο σπίτι μόνη της, με τη βοήθεια μόνο μιας μαίας, χωρίς κανέναν προγεννητικό έλεγχο, έχοντας ήδη στο ιστορικό της τέσσερις καισαρικές τομές.

Μετά την απίστευτη αυτή περιπέτεια, κοινωνικός λειτουργός συνάντησε την Σεβαστή και όπως της ανακοίνωσε το μωρό να παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι να ελεγχθούν οι συνθήκες στις οποίες πρόκειται να ζήσει.

Δείτε το βίντεο:


Κιμ Καρντάσιαν: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της στην Ελλάδα και όσα την εντυπωσίασαν

Νία Βαρντάλος: Απολαμβάνει το καλοκαίρι της στην Ελλάδα - Οι πόζες από νησί σε νησί!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved