Inside Stories

ATHENS COFFEE FESTIVAL: Εδώ θα πιείς καφέ & θα κερδίσεις και καφέ για 1 χρόνο!

H μεγαλύτερη γιορτή του καφέ στην Ελλάδα έρχεται 28-30 Σεπτεμβρίου με 120+ premium coffee brands, stand up, συναυλίες, live DJ sets και μία φανταστική έκπληξη για τους coffee lovers που θα βρεθούν στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και τις τρείς ημέρες του φεστιβάλ. Ποια είναι αυτή; Είσαι έτοιμος/η; Το ATHENS COFFEE FESTIVAL δίνει δώρο σε 6 τυχερούς τον καφέ για 1 χρόνο!

Ναι καλά άκουσες. Στο ATHENS COFFEE FESTIVAL αγαπούν τον καλό καφέ και τους coffee lovers σαν εσένα και για αυτό αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν αυτόν τον μοναδικό διαγωνισμό που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από ένα φεστιβάλ.

Πως μπορείς να πάρεις μέρος στον super διαγωνισμό;

Τα βήματα είναι απλά:

  1. Μπες τώρα στο www.more.com και κλείσε το εισιτήριο σου για το φεστιβάλ με μόνο €5.
  2. Έλα στο φεστιβάλ Σάββατο 28, Κυριακή 20 από τις 10:00-20:00 και Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου από τις 11:00-20:00.
  3. Αναζήτησε την ομάδα του φεστιβάλ που θα κυκλοφορεί μέσα στον χώρο με t-shirt staff Athens Coffee Festival και tablet ζήτησε να πάρεις μέρος στον Διαγωνισμό για να κερδίσεις τον καφέ για ένα χρόνο.
  4. Συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής. Θα σου πάρει λίγα δευτερόλεπτα. Και είσαι έτοιμος/ έτοιμη.
  5. Συνολικά θα βγουν 6 νικητές. Για κάθε ημέρα θα κληρώνονται δύο τυχεροί το πρωί της επόμενη ημέρας και τα ονόματά τους θα ανακοινώνονται στο site του φεστιβάλ www.athenscoffeefestival.gr ενώ θα λάβουν και email με τους τρόπους παραλαβής του δώρου τους.

Σημείωση! Ο καφές ενός έτους – βάσει της μέσης ετήσιας κατά κεφαλή κατανάλωσης όπως αναφέρεται στο World Resources Institute (https://www.wri.org/) – αντιστοιχούν σε 5,5 κιλά.

Μη χάσεις την ευκαιρία λοιπόν να επισκεφτείς το φεστιβάλ και να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό και φυσικά να δοκιμάσεις εξαιρετικές ποικιλίες καφέ από 120+ coffee brands που συμμετέχουν, να γελάσεις με την ψυχή σου με τις stand-up παραστάσεις των Λάμπρο Φισφή και Ζήση Ρούμπου., να παρακολουθήσεις expert του industry και παγκοσμίου φήμης baristas να συζητάνε για όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τον καφέ στα Coffee Talks, να δεις ποιος θα βγει πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Roasting 2025, να χορέψεις με τα live DJ sets των Σάκη Τσιτομενέα, Σπύρου Παγιατάκη και CJ JEFF και να διασκεδάσεις με ένα μοναδικό line up καλλιτεχνών, ανάμεσα τους και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τη μπάντα της Mama Sings Fire και special guest τον Ίαν Στρατή.

Μην αργείς. Κλείσε το εισιτήριο σου για το φεστιβάλ με μόνο €5 στο www.more.com και έλα να ζήσουμε μία μοναδική εμπειρία καφέ με πολλές εκπλήξεις.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved