Inside Stories

Ελαστικότητα, φρεσκάδα, ζωντάνια: Το μέλλον της επιδερμίδας σου είναι στα χέρια σου

Το μυστικό που θα κάνει την επιδερμίδα σου να δείχνει ακόμα πιο φρέσκια και ελαστική και είμαστε σίγουρες πως θα προστεθεί asap στο νεσεσέρ σου.

Ας ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο με μία παραδοχή: Όλες οι γυναίκες, από πολύ νωρίς, μαθαίνουμε ότι είναι αναγκαίο να ενυδατώνουμε καθημερινά το πρόσωπό μας. Βλέπεις, η ενυδάτωση είναι κάτι σαν προσωπικός σούπερ ήρωας, που «πολεμάει» την ξηρότητα με… μία κίνηση και έτσι, μπορεί και μας προσφέρει ελαστικότητα, φρεσκάδα και ζωντάνια. Και είμαι σίγουρη, πως αν τώρα εμφανιζόταν ξαφνικά μπροστά σου ένα beauty τζίνι, η μία από τις τρεις ευχές που θα έκανες, θα είχε να κάνει με την τέλεια επιδερμίδα τώρα, αλλά και στο μέλλον.

Δεν χρειάζεται, ωστόσο, να εμπλέξεις τη μαγεία, προκειμένου να αποκτήσεις τέλεια επιδερμίδα άμεσα και μελλοντικά. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να κλείσεις τα μάτια σου και να φανταστείς ότι βρίσκεσαι μπροστά από τον καθρέφτη του μπάνιου σου, εκτελώντας την beauty routine σου. Καθαρισμός, ενυδατική και… αναζωογόνηση. Άλλωστε, υπάρχει πιο απολαυστική στιγμή της ημέρας από την ώρα που απλώνεις την αγαπημένη σου ενυδατική και νιώθεις το δέρμα σου να «ξεδιψά»; Όχι, βέβαια.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved