Πώς θα βρεις την κατάλληλη ενυδατική κρέμα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου
Inside Stories

Πώς θα βρεις την κατάλληλη ενυδατική κρέμα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου

Αν αναρωτιέσαι πώς με τόσες επιλογές στον beauty κόσμο, θα καταλήξεις να βρεις την καλύτερη ενυδατική κρέμα με βάση τον τύπο της επιδερμίδας σου, δεν έχεις παρά να στραφείς στη σειρά ενυδατικών της Frezyderm και στις Moisturizing 24h Cream, Moisturizing Plus Cream, Moisturizing Rich Cream.

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Το ίδιο ισχύει και για την επιδερμίδα μας. Κάθε τύπος της (λιπαρή, ξηρή, μεικτή) είναι πραγματικά ξεχωριστός και έχει τις δικές του ανάγκες. Παρόλα αυτά, κάθε επιδερμίδα σε καθημερινή βάση χρειάζεται καθαρισμό, ενυδάτωση και SPF, aka αντηλιακή προστασία. Όσον αφορά στην ενυδάτωση, μάλιστα, είναι μία από τις βασικότερες -ίσως η πιο βασική- προϋποθέσεις μιας υγιούς και λαμπερής επιδερμίδας. Κάθε ημέρα, όλη μέρα, χωρίς καμία εξαίρεση.

Βλέπεις, το δέρμα είναι ένα ζωντανό όργανο που χρειάζεται επαρκή υγρασία για να λειτουργήσει σωστά. Το εξωτερικό του στρώμα περιέχει φυσικά υδρόφιλα που απορροφούν το νερό από το περιβάλλον και λιπίδια που λειτουργούν ως ένα είδος «κόλλας» για να παγιδεύουν μόρια νερού και φυσικά έλαια που προσφέρουν απαλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα. Τα έλαια, όμως, αυτά δεν είναι ούτε αρκετά, ούτε ανεξάντλητα, γι’ αυτό η επιδερμίδα χρειάζεται και εξωτερική «ενίσχυση».

Ευτυχώς για εμάς, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τη διατηρήσουμε ενυδατωμένη και υγιή. Βασικό «συστατικό» επιτυχίας σε κάθε περίπτωση είναι η επιλογή των σωστών προϊόντων ή αλλιώς της ενυδατικής προσώπου. Και αν αναρωτιέσαι πώς με τόσες επιλογές στον beauty κόσμο, θα καταλήξεις να βρεις την καλύτερη ενυδατική κρέμα με βάση τον τύπο της επιδερμίδας σου, δεν έχεις παρά να στραφείς στη σειρά ενυδατικών της Frezyderm και στις Moisturizing 24h Cream, Moisturizing Plus Cream, Moisturizing Rich Cream.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved