Inside Stories

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου: Η Chiara Ferragni έρχεται στην Αθήνα για να σε βάλει στο glittery σύμπαν της

«Nέα αρχή», χωρίς νέο #makeupinspo δεν γίνεται, ήρθε η ώρα για πειραματισμούς.

Ο Οκτώβριος είναι εδώ και αυτή είναι η ιδανικότερη στιγμή (η αρχή ενός μήνα) να κάνεις μία νέα αρχή στον τρόπο που βλέπεις κάποια πράγματα στη ζωή σου και στην beautyroutine σου ειδικότερα. Αφήνουμε πάνω σου όλο το πρώτο part και κάνουμε focus στην beauty ρουτίνα σου.

Επειδή, λοιπόν, «νέα αρχή», χωρίς νέο #makeupinspo δεν γίνεται, ήρθε η ώρα για πειραματισμούς. Μπορεί μέχρι τώρα να λάτρευες τις γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου και δύσκολα να ξέφευγες από το nomake-uplook σου, έφτασε, όμως, η στιγμή να προσθέσεις glitterytouches στην επιδερμίδα σου alldaylong. Αυτήν τη φορά δεν είναι τα πρόσκαιρα trends, αλλά η… ChiaraFerragni που έρχεται στην Αθήνα για να σου δείξει τον δρόμο για το πώς μπορείς να βάλεις χρώμα στη ζωή σου.

Να πούμε σε αυτό το σημείο πως η διάσημη influencer με τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει λειτουργήσει πολλές φορές ως πηγή έμπνευσης για τα πιο εντυπωσιακά beauty looks σου. Οπότε, δεν νομίζουμε πως θα σου φανεί περίεργο αν την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου φτάσει στο πολυκατάστημα Notos στην Αθήνα (Σταδίου & Αιόλου) για να σε περιμένει στο glittery event, που διοργανώνεται από το Point F Group, για την παρουσίαση της πολυαναμενόμενης ChiaraFerragnimake-upcollection. Είναι ή δεν είναι αυτή μία νέα αρχή για την beautyera σου;

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved