Inside Stories

Smokey gold eyes: Ένα διαχρονικό smokey look απαιτεί μόλις τρία βήματα και ένα προϊόν-«κλειδί»

Μυστήριο, λάμψη, πολυτέλεια... Όλα αυτά κρύβουν πίσω τους τα smokey gold eyes και προτείνουμε να τα συνδυάσεις με ένα προϊόν "κλειδί". Διάβασε τα πάντα και ετοιμάσου να χαμογελάσεις πλατιά!

Τα smokey eyes είναι ένα από τα πλέον κλασικά μακιγιάζ, μερικές πινελιές χρυσού, ωστόσο, είναι εκείνες που δημιουργούν ένα timeless beauty αποτέλεσμα που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Οι αποχρώσεις του χρυσού, άλλωστε, ταιριάζουν σε όλες και μπορούν να αναβαθμίσουν τα απλά, σκούρα μάτια σε beauty statement. Ποια είναι όμως τα μυστικά της επιτυχίας των smokey gold eyes;

Φόρα το πιο λαμπερό σου χαμόγελο

Το χαμόγελό σου μπορεί να αναδείξει κάθε makeup look και μέσα του κρύβεται το μυστικό της επιτυχίας για τα smokey gold eyes. Βλέπεις, εφόσον τονίζεις τα μάτια σου με bold και λαμπερές σκιές, τα χείλη σου πρέπει να παραμείνουν ουδέτερα. Αυτό σημαίνει ότι το nude κραγιόν είναι μονόδρομος και τα nude κραγιόν, αν και πανέμορφα, μπορούν να θαμπώσουν το χαμόγελό σου.

Extra tip: Δημιούργησε ένα ντεγκραντέ αποτέλεσμα από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία του ματιού. Πώς θα το πετύχεις; Τοποθετώντας πρώτα την ανοιχτή σκιά, αμέσως μετά τη μεσαία και στην εξωτερική γωνία του ματιού την πιο σκούρα.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved