Inside Stories

#NoMakeup look: Μπορείς να δείχνεις άβαφη αλλά λαμπερή - Μάθε το μυστικό

Κι όμως μπορείς να δείχνεις λαμπερή με ελάχιστο μακιγιάζ αρκεί να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας και να "φορέσεις" το πιο φωτεινό σου χαμόγελο.

Ας ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο με μία παραδοχή: Υπάρχουν μέρες που όλα όσα χρειαζόμαστε από τη beauty routine μας είναι ένα χαλαρό και ανάλαφρο look που θα αναδείξει τη φυσική ομορφιά μας. Πόσο εύκολο είναι, όμως, να ενσωματώσουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα, ένα make-up look που υπόσχεται να αναδείξει την πιο λαμπερή εκδοχή του εαυτού μας χωρίς να απαιτεί πολλαπλά βήματα; Αρκεί να πούμε «ναι» στο no make-up look, την τάση που θέλει τη φυσική ομορφιά στο επίκεντρο.

Είτε είσαι beauty lover, είτε το μακιγιάζ δεν είναι, καθημερινά, στις προτεραιότητές σου, το no makeup είναι ένα look που μπορείς να υιοθετήσεις εκείνες τις ημέρες που απλά θέλεις να αναδείξεις την timeless beauty πλευρά σου. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να χαρίσεις ένα απαλό μασάζ στο πρόσωπό σου, έτσι ώστε να προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου, να αποφύγεις την υπερβολική κάλυψη και φυσικά, να επιλέξεις το αγαπημένο σου ρουζ για ακόμη περισσότερη φρεσκάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved