Inside Stories

RED LIPS: Το κόκκινο κραγιόν πάει σε όλες - Πώς θα το φορέσεις τέλεια

Το κόκκινο κραγιόν δεν είναι απλά μία τάση, είναι άποψη και σήμερα θα σου αποκαλύψουμε όλα του τα μυστικά που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις και να πεις ναι στο κόκκινο!

Αν το μικρό μαύρο φόρεμα (lbd) είναι το all time classic item της γκαρνταρόμπας μας, τότε το κόκκινο κραγιόν είναι το ίδιο για το νεσεσέρ μας. Το κόκκινο κραγιόν βλέπεις, δεν έχει εποχή ούτε περίσταση. Ταιριάζει σε όλες μας και ανεβάζει την αυτοπεποίθηση στα ύψη, αρκεί να βρούμε τη σωστή απόχρωση, αλλά και να το φορέσουμε σωστά. Ένα red lip look, λοιπόν, χρειάζεται λίγη προετοιμασία και τα σωστά προϊόντα, κάποια από τα οποία ίσως δεν τα φανταζόσουν…

Το νεσεσέρ του μακιγιάζ έχει… μεγαλώσει!

Σήμερα, το μακιγιάζ δεν περιορίζεται μόνο στα makeup products. Φαντάσου το μακιγιάζ σαν ένα έργο τέχνης. Το skincare είναι αυτό που θα δημιουργήσει τον τέλειο καμβά, η βάση που θα αναδείξει τα χρώματα και τις υφές, αλλά κυρίως τα χαρακτηριστικά σου. Το μυστικό για ένα τέλειο red lips make up είναι να χρησιμοποιήσεις nude κραγιόν γιατί οριοθετεί το χρώμα χωρίς να το αλλοιώνει, ενώ με λίγο lip gloss στο κέντρο, τα χείλη φαίνονται μεγαλύτερα. Μάλιστα, τα κραγιόν που έχουν red tone κάνουν το χαμόγελό μας να μοιάζει ακόμη πιο λευκό, αν και γι’ αυτό έχουμε την AIM White Now Forever White. Διότι, όπως ακριβώς επιλέγεις την κατάλληλη ενυδατική κρέμα για την επιδερμίδα σου, έτσι και η επιλογή της σωστής οδοντόκρεμας είναι εξίσου σημαντική. Ένα λαμπερό χαμόγελο βλέπεις, είναι η τέλεια βάση για την ομορφιά σου συνολικά και το μυστικό για να κλέψεις τις εντυπώσεις φορώντας το κόκκινο κραγιόν σου. Πάτα play στο παρακάτω video και η Ευαγγελία Αλπίδου, beauty editor του Queen.gr, θα σου τα εξηγήσει όλα καλύτερα.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved