Glam look: Πώς θα δώσεις διαχρονική λάμψη στο μακιγιάζ σου
Inside Stories

Glam look: Πώς θα δώσεις διαχρονική λάμψη στο μακιγιάζ σου

Ένα επιτυχημένο glam look χρειάζεται φινετσάτες λάμψεις, γήνινες αποχρώσεις και το πιο λαμπερό σου χαμόγελο! Δες πώς θα το δημιουργήσεις με τα πιο απλά βήματα.

Η λάμψη στο μακιγιάζ είναι κάτι παραπάνω από μια απλή τάση. Είναι ένα διαχρονικό στοιχείο που μας κάνει να αισθανόμαστε πιο όμορφες, πιο σίγουρες για τον εαυτό μας. Ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή μας σχεδόν αυτόματα, γι’ αυτό λατρεύουμε τα shimmering στοιχεία που κάνουν κάθε μακιγιάζ πιο glam.

Για να πετύχεις το απόλυτο glam look, ωστόσο, δεν αρκούν μόνο οι shimmering σκιές, αλλά και επιπλέον beauty products σε γήινες αποχρώσεις, τα οποία θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο τις ιριδίζουσες «πινελιές» στο μακιγιάζ σου. Και να θυμάσαι πως ο κανόνας less is more ισχύει και στο make up που επιλέγεις, ειδικά όταν πρόκειται για το πιο glam look.

Το μυστικό είναι το ακαταμάχητο χαμόγελο

Ένα φωτεινό, λευκό χαμόγελο προσδίδει πολλούς επιπλέον πόντους glam και απογειώνει κάθε λαμπερό μακιγιάζ που θέλεις να κάνεις. Όπως λοιπόν επιλέγεις προσεκτικά τις λάμψεις που θα προσθέσεις στα μάτια και τα χείλη σου, έτσι πρέπει να επιλέγεις και την φροντίδα για τα δόντια σου. Το χαμόγελό σου, άλλωστε, είναι ένα στολίδι, ένα glam αξεσουάρ που αναδεικνύει όχι μόνο το make up, αλλά και την αυτοπεποίθησή μας! Δεν πρέπει, λοιπόν, να αφήνεις το πέρασμα του χρόνου να μειώνει τη λάμψη του. Πάτα play παρακάτω και η Ευαγγελία Αλπίδου, beauty editor του Queen.gr, θα σου τα εξηγήσει καλύτερα…

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved