Inside Stories

Big Autumn Energy: Η νέα AW 2024-25 συλλογή των Marks & Spencer αναδεικνύει το vibrant στυλ

Για κάθε γυναίκα που αναζητά μια vibrant και bolder ενέργεια μέσα από την ανανέωση και τις αλλαγές του φθινοπώρου, τα M&S παρουσιάζουν τη νέα τους συλλογή AW Collection 2024-25 η οποία αποτυπώνει τη δύναμη της αυτοέκφρασης μέσα από το στυλ.

μόδα δεν είναι μόνο τα ρούχα που φοράμε αλλά αποτελεί έναν τρόπο να επικοινωνήσουμε την εσωτερική μας ενέργεια, την αυθεντικότητα και την προσωπικότητά μας. Η συλλογή Big Autumn Energy των M&S αναδεικνύει το στυλ ως τον «καμβά» που αναπαριστά την προσωπική μας ιστορία και ενέργεια. Κάθε κομμάτι της νέας συλλογής είναι σχεδιασμένο για να αγκαλιάζει κάθε πτυχή του εαυτού μας είτε νιώθουμε τολμηρές είτε γεμάτες ζωντάνια ή ανανεωμένες.

Στο πλαίσιο αυτό, τα M&S φέτος συνεργάζονται με δύο δυναμικές γυναίκες, την Τόνια Σωτηροπούλου και τη Ναταλία Swift. Η καθεμιά μέσα από τη μοναδικότητά της υπογραμμίζει τη σημασία της προσωπικής έκφρασης ενισχύοντας το μήνυμα ότι το στυλ είναι ένα ισχυρό εργαλείο για να εκφράζουμε την ενέργειά μας και να είμαστε ο εαυτός μας.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved