Inside Stories

Η Happy People έδωσε δυναμικό παρόν στο 2ο Διεθνές Συνέδριο «Τhe Luxury Side of Greece»

Η Happy People, συμμετείχε στο 2ο Διεθνές Συνέδριο «Τhe Luxury Side of Greece» που πραγματοποιηθηκε και φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο εμβληματικής ομορφιάς νησί της Σαντορίνης, στις 12 και 13 Οκτωβρίου, με διοργανώτρια την εταιρεία παραγωγής «Update Entertainment».

Η διακεκριμένη δημοσιογράφος Έλλη Σπυροπούλου, CEO της «Update Entertainment», τονίσε ότι όραμα και σκοπό του Συνεδρίου αποτελεί η ενίσχυση της επικοινωνίας και της τεχνογνωσίας σε ό,τι αφορά στον τομέα του Πολυτελούς Τουρισμού, με στόχο την προσέλκυση στη χώρα μας τουριστών υψηλού επιπέδου, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σπουδαιότητα του Συνεδρίου για την ανάδειξη της Ελλάδας ως κορυφαίου προορισμού, στην κατηγορία του Luxury Tourism.

Μετά τη σαρωτική επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης, τον Απρίλιο του 2023, το φετινό Συνέδριο, αναφέρει η κυρία Σπυροπούλου, φιλοξένησε και πάλι μία προσωπικότητα διεθνούς εμβέλειας και ανάλογου κύρους με την Dr Maye Musk, η οποία ήταν η επίσημη προσκεκλημένη του 1ου Συνεδρίου.

Το πρόσωπο αυτό ήταν ο δισεκατομμυριούχος David Mayer De Rothschild, γόνος μίας εκ των ισχυρότερων οικογενειών Τραπεζιτών του κόσμου, διάσημος με τις ιδιότητες του οικολόγου και ακτιβιστή, γνωστός και ως «Ήρωας του κλίματος». Η ομιλία του ήταν με θέμα «The Climate Crisis: Today’s Situation and Tomorrow’s Impact».

Η Happy People, παρείχε προσωπικό σε αυτό το μοναδικό συνέδριο και βραβεύτηκε στην κατηγορία Special Exclusive Services & Private Events.

Σχετικά με την Happy People

H Happy People ιδρύθηκε το 1990 και η επιχειρηματική σκυτάλη πέρασε από γενιά σε γενιά, από την μητέρα που ίδρυσε την εταιρεία στην κόρη της Βενετία Κυρίου, από το 2012.

Aπό τις πρόσφατες συνεργασίες της ξεχωρίζουν τα Brands, όπως Cosmote, Stoiximan, Μασούτης, Barba Stathis, Hellenic Seaways, Στοίχημα, IKEA καθώς και μεγάλες εκθέσεις όπως Horeca, FoodExpo, Climatherm, Posidonia, Truck & Van, Beauty.

Καθώς και με μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες, τηλεοπτικά κανάλια, εταιρείες παραγωγής, έμπειρους φωτογράφους. Ενδεικτικά αναφέρονται συνεργασίες όπως, Ant1, Mega, Star, Alpha, Skai, Open, Modiano, MovieLab, Antenna Group, Stefi Productions, Foss Productions, GreenPixel, Red Production.

Το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα και ο τρόπος διαφοροποίησής της είναι το ότι παρέχει στους πελάτες της tailor made υπηρεσίες. Τα στελέχη είναι επαγγελματίες προσανατολισμένοι πάντα στις ανάγκες των πελατών. Κινούνται ταχύτατα και εξυπηρετούν κάθε ανάγκη και έτσι διακρίνονται για την αποτελεσματικότητά τους από την αρχή έως την ολοκλήρωση ενός project. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι είναι διαθέσιμοι στην υπηρεσία των πελατών 24/7.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved