Ένα «ώπα» αρκεί για το πάρτυ γενεθλίων των ονείρων σου
Inside Stories

Ένα «ώπα» αρκεί για το πάρτυ γενεθλίων των ονείρων σου

Το b-day party που έμεινε στην ιστορία.

Ας ξεκινήσουμε αυτό το άρθρο με μία παραδοχή: Το αγαπημένο σου μπαρ σε έχει δει τόσο στα καλύτερα σου, όσο και στα χειρότερα σου, και αυτό είναι που το κάνει ιδανικό για το πάρτυ των γενεθλίων σου. Βλέπεις, όταν ο μπάρμαν σε ξέρει με το μικρό σου όνομα και ο DJ σού κάνει νοήματα κάθε φορά που βάζει το hit σου, σημαίνει πως έχεις αποκτήσει ένα δεύτερο «σπίτι» και εκεί σκοπεύεις να γιορτάσεις αυτήν τη σημαντική μέρα.

Βέβαια, θέλεις να κυλήσουν όλα ομαλά και γι’ αυτό προσπαθείς να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να περάσουν όλοι καλά και να μην συμβεί κάτι που θα χαλάσει το vibe. Και όταν λέω «κάτι», ξέρουμε πολύ καλά πως εννοώ να μην «χτυπήσει» το αλκοόλ κανέναν στο κεφάλι.

Ξέρεις, υπάρχει πάντα αυτός ο φίλος στην παρέα που το παίζει «βαρύ» ποτήρι και, τελικά, δεν είναι ούτε «ελαφρύ» ποτήρι. Οπότε, καταλήγετε να εκτελείτε χρέη «γονέα» και σίγουρα, δεν θέλεις κάτι τέτοιο για τα γενέθλια σου. Όπως κατάλαβες, I have been there. Έτσι, έχω καταλήξει πως το τέλειο πάρτυ δεν το κάνει το ποτό αλλά οι άνθρωποι, η μουσική και… τα cocktails χωρίς αλκοόλ. Γι’ αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείς, αφού το αγαπημένο σου στέκι βάζει «τσεκ» και στα τρία.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved