Inside Stories

Super Mario Party Jamboree: Στον Super Mario και τα πάρτυ λέμε «ναι»!

Ποια μπορεί να αντισταθεί στη γιορτή που έχει στήσει το Super Mario Party Jamboree;

Σε ποια δεν αρέσουν τα πάρτυ; Αυτή είναι μια μάλλον ρητορική ερώτηση, αλλά εμείς θα την κάνουμε. Και όταν λέμε «πάρτυ», για να μην αποκλείσουμε και τους πιο chill χαρακτήρες, δεν εννοούμε απαραίτητα κάτι πολύ loud.

Για κάποιες, ναι, πάρτυ μπορεί να σημαίνει πολύς κόσμος, δυνατή μουσική, έντονα φώτα τύπου ντίσκο και χορός, πολύς χορός. Για κάποιες άλλες, πάρτυ είναι όλη η παρέα μαζεμένη σε ένα σπίτι, χαλαρή μουσική, λίγο φαγητό, ποτό και όρεξη για chit-chat. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, είναι λίγο δύσκολο να μην σου αρέσουν τα πάρτυ. Άλλωστε, η παρέα και η διάθεση είναι αυτά που μετράνε.

Πώς ένα videogame μάς έμαθε τι σημαίνει «πάρτυ μέσα σε ένα… πάρτυ»

Εμείς, ίσως να ανήκουμε στη δεύτερη κατηγορία, αυτήν την πιο χαλαρή. Στο τελευταίο πάρτυ, λοιπόν, με αφορμή κάποια γενέθλια στο σπίτι που ήμασταν, υπήρχε μια κονσόλα Nintendo Switch και, εκεί που καθόμασταν, λέει κάποιος ή κάποια (πού να θυμόμαστε, ένα μυαλό χειμώνα -καλοκαίρι) «Μήπως να παίξουμε ένα videogame; Τι λέτε, το ακούτε;». Και μάλλον το ακούσαμε, γιατί συμφωνήσαμε.

Οπότε, βάλαμε το Super Mario Party Jamboree και η βραδιά πήγε σε άλλο level. Αρχίσαμε να κουνάμε στον αέρα το Nintendo Switch, να γελάμε και να πειράζουμε ο ένας τον άλλο. Τα γέλια και τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν και από όσες και όσους δεν έπαιζαν το παιχνίδι, οπότε μάλλον η φάση θύμιζε ένα μίνι πάρτυ μέσα σε ένα… πάρτυ.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved