Τέμπη: «Ράγισε» καρδιές ο πατέρας που έσκυψε και φίλησε τα ονόματα των κοριτσιών του στο Σύνταγμα
Inside Stories

Τέμπη: «Ράγισε» καρδιές ο πατέρας που έσκυψε και φίλησε τα ονόματα των κοριτσιών του στο Σύνταγμα

Με το γενικότερο σύνθημα «Δεν έχω οξυγόνο» πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο με αφορμή το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, το πρωί της Κυριακής (26/1) στο Σύνταγμα. 

Τη συγκέντρωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Μεταξύ των χιλιάδων πολιτών ήταν και Νίκος Πλακιάς, ο πατέρας των δύο δίδυμων κοριτσιών και θείος της ξαδέλφης τους, που βρήκαν τραγικό θάνατο στο σιδηροδρομικό δυστύχημα της 28ης Φεβρουαρίου 2023.

Ακόμα δεν είδες τίποτα: Η συγκινητική έναρξη αφιερωμένη στα θύματα των Τεμπών-«Είμαστε μουδιασμένοι»

sddds.jpg

«Η λέξη ικανοποιημένος δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που είδαμε σήμερα. Είδα με τον κόσμο να κατεβαίνει στον δρόμο, άφησε την καθημερινότητα του για να έρθει εδώ. Τα παιδιά μας είναι ευχαριστημένα που βλέπουν όλο αυτό από ψηλά», δήλωσε ο Νίκος Πλακιάς στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

«Μακάρι να συνεχιστεί όλο αυτό, μακάρι να μπορούσαμε κάθε Κυριακή να είμαστε στον δρόμο για να μην ξεχαστεί όλο αυτό...», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια η εκπομπή Εξελίξεις τώρα, είχε εξασφαλίσει ένα πλάνο που είναι γροθιά στο στομάχι. Ο τραγικός πατέρας έσκυψε και φίλησε τα ονόματα των κοριτσιών που ήταν γραμμένα με μεγάλα γράμματα στο έδαφος.

Δείτε το βίντεο:

Διαδήλωση για τα Τέμπη-Αποκλειστικές φωτό: Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ανάμεσα στη λαοθάλασσα

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved