
Μια βραδιά στο Καλλιμάρμαρο γεμάτη συγκίνηση και μελωδίες (Photos)
Tη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» πραγματοποίησε τη μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο αφιερωμένη στον μεγάλο Έλληνα λαϊκό συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο.
Στόχος της συναυλίας για μια ακόμη φορά ήταν η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Το εμβληματικό στάδιο στο κέντρο της Αθήνας γέμισε με τα τραγούδια του Νικολόπουλου και με τους ήχους του δεξιοτέχνη του μπουζουκιού.
Οι πρώτοι καλλιτέχνες που προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς και ερμήνευσαν τραγούδια του συνθέτη ήταν οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδή, Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Μαργαρίτης, Πάολα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιάννης Πλούταρχος, Αντώνη Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος και πολλοί ακόμη.

Η βραδιά ήταν μαγευτική με όμορφες μουσικές στιγμές γεμάτες μελωδίες αλλά και συγκίνηση καθώς λίγες ώρες πριν τη μεγάλη συναυλία είχε γίνει γνωστή η δυσάρεστη είδηση της απώλειας του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τους καλλιτέχνες να τον «αποχαιρετούν» επί σκηνής.
Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Στέλιος Ρόκκος

Χριστίνα Σούζη

Μανώλης Λιδάκης

Μια βραδιά στο Καλλιμάρμαρο


Νατάσα Θεοδωρίδου

Γιώργος Καπουτζίδης

Χρήστος Νικολόπουλος

Δέσποινα Βανδή

Στέλιος Ρόκκος

Κωνσταντίνος Αργυρός

Πάολα

Μια βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Μια βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Μια βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Μια βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Αντώνης Ρέμος

Χρήστος Νικολόπουλος

Κωνσταντίνος Αργυρός

Νατάσα Θεοδωρίδου

Πίτσα Παπαδοπούλου

Αντώνης Ρέμος

Χρήστος Νικολόπουλος

Πάολα, Ρέμος, Βανδή, Λιδάκης, Νικολόπουλος

Πάολα, Ρέμος, Βανδή, Λιδάκης

Στέλιος Ρόκκος