Θανάσης Βασιλάκος: Το τέλος των εμφανίσεών του, τα viral video στο Tik Tok και η έξοδος στην Λιόλιου
Exodos

Θανάσης Βασιλάκος: Το τέλος των εμφανίσεών του, τα viral video στο Tik Tok και η έξοδος στην Λιόλιου

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Κατερίνα Λιόλιου, επέλεξε να διασκεδάσει ο Θανάσης Βασιλάκος και εκείνη φυσικά τον ανέβασε στην πίστα για να τραγουδήσει.

Ο γνωστός τραγουδιστής, με χαρά αποδέχτηκε την πρόσκλησή της και ανέβηκε να ερμηνεύσει μερικά από τα αγαπημένα του κομμάτια και το κοινό απόλαυσε αυτή την ολιγόλεπτη εμφάνιση, χαρίζοντάς του το πιο δυνατό χειροκρότημα.

https://www.instagram.com/reel/C7uHh6UhCvi/

Ο Θανάσης Βασιλάκος ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο Bodega και ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με επιχειρηματίες τόσο για το καλοκαίρι όσο και για την επόμενη σεζόν.

«Μετά απο 9 μήνες ολοκληρώθηκε το μουσικό μας ταξίδι στο Bodega. Θέλω να ευχαριστήσω ευχαριστήσω από καρδιάς την επιχείρηση και το μαέστρο για την εμπιστοσύνη τους, όλους τους συναδέλφους μου και συναργάτες (μουσικούς -ήχο-φώτα), όλο το προσωπικό (μετρ -υποδοχή - σέρβις - μπαρ - λουλούδια - φωτογράφους) για την άριστη συνεργασία!!! Μα πάνω απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που με την παρουσία σας ήσασταν εμπράκτως δίπλα μου και πραγματικά μου χαρίσατε μοναδικά βράδια, σας ευγνωμονώ!!!», έγραψε ο ίδιος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Θανάσης Βασιλάκος... «έφαγε κόλλημα» με την Ειρήνη Στεριανού

https://www.instagram.com/p/C7ZGBUFhdnO/

Παράλληλα, το νέο του τραγούδι «Μαζί σου κόλλημα» που κυκλοφόρησε πριν από τρεις εβδομάδες, έχει ξεπεράσει τις 650.000 προβολές στο Youtube και έχει γίνει viral στα social media, ιδίως στο Tik Tok, με τους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας να δημοσιεύουν το ένα βίντεο μετά το άλλο, κάνοντας χρήση της συγκεκριμένης μουσικής.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved