H σέξι εμφάνιση της Παναγιωτακοπούλου πριν μάθουμε για τον χωρισμό, ο Βασάλος και η Παναγιώταρου
Exodos

H σέξι εμφάνιση της Παναγιωτακοπούλου πριν μάθουμε για τον χωρισμό, ο Βασάλος και η Παναγιώταρου

Εντυπωσιακές παρουσίες στην Κατερίνη. Μεταξύ αυτών, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αλλά και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Λίγο πριν γίνει γνωστή η είδηση του χωρισμού της, το όμορφο μοντέλο, έκανε μια σούπερ σέξι εμφάνιση στην Κατερίνη και τράβηξε πάνω της όλα τα φλας. Ντυμένη στα λευκά όπως και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, πόζαραν ευδιάθετοι στον φακό.

Ένα εντυπωσιακό beach - cocktail - restaurant στην παραλία της Κατερίνης, μόλις μισή ώρα έξω από τη Θεσσαλονίκη, άνοιξε τις πόρτες του για τη νέα σεζόν με ένα λαμπερό party και το παρών έδωσαν πλήθος κόσμου αλλά και αγαπημένοι φίλοι του ιδιοκτήτη Γιώργου Μπατσίλα, που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα, για να δοκιμάσουν μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις του έμπειρου και καταξιωμένου chef Γιώργου Κωστή και να διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με άφθονη σαμπάνια.

Κατα τη διάρκεια της βραδιάς, ένα μοναδικό δεκάλεπτο show με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα φώτισε τον ουρανό της Πιερίας, δημιουργώντας ένα κοσμοπολίτικο σκηνικό, που όλοι θα θυμούνται για πολύ καιρό.

Η interior και industrial designer Δήμητρα Μπετάκη που εμπνεύστηκε εξ ολοκλήρου τον χώρο, δημιούργησε έναν εντυπωσιακό σκηνικό μοναδικής αισθητικής, με μεσογειακές αρχιτεκτονικές επιρροές και έντονα καλοκαιρινά vibes, προσεγμένο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια και πολυεπίπεδο, για να εντυπωσιάζει και να ξεχωρίζει στην αχανή ακτογραμμή της Πιερίας.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved