Νικόλας Μπράβος- Αντώνης Καλομοιράκης στους Δώδεκα άθλους του Ηρακλή
Exodos

Νικόλας Μπράβος- Αντώνης Καλομοιράκης στους Δώδεκα άθλους του Ηρακλή

Ο πιο αγαπημένος ήρωας της ελληνικής μυθολογίας ζωντανεύει σε μια οικογενειακή θεατρική παράσταση.

Η ιστορία του μυθικού ήρωα ζωντανεύει και γνωρίζουμε από κοντά τον κόσμο της αρχαιότητας. Οι δώδεκα άθλοι του Ηρακλή, έρχονται στη σκηνή σαν μια μεγάλη περιπέτεια με μια πλειάδα ταλαντούχων καλλιτεχνών.
Μια παράσταση, που μας καλεί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χρόνο για όλη την οικογένεια, μας θυμίζει τους άθλους του Ηρακλή αλλά και ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε με τη δύναμη της ψυχής όσα εμπόδια κι αν συναντήσουμε στο δρόμο μας!

HRAKLHS-Oi-Dwdeka-A8loi-2.jpg


Ο Ηρακλής, ημίθεος γιος του Δία, ξακουστός για την απίστευτη δύναμή του και τις συναρπαστικές περιπέτειές του. Από τη γέννησή του η 'Ηρα τον καταδιώκει, βάζοντας συνεχώς εμπόδια στο δρόμο του. Ο Ευρυσθέας, που τον φοβάται του αναθέτει συνεχώς όλο και πιο δύσκολους άθλους. Αλλά εκείνος με τη δύναμη του μυαλού και της ψυχής τα ξεπερνάει και κερδίζει μια θέση ανάμεσα στους άλλους αθάνατους που ζουν στον Όλυμπο.

HRAKLHS-Oi-Dwdeka-A8loi-4.jpg


Μαζί του, ταξιδεύουμε στον Όλυμπο, τις Μυκήνες και τη Μινωική Κρήτη και μαγευόμαστε από το μεγαλείο των μυθικών τεράτων όπως το λιοντάρι της Νεμέας, η Λερναία Ύδρα και οι Στυμφαλίδες Όρνιθες.

Ο μύθος του ταξιδεύει από γενιά σε γενιά και όλοι τον θυμούνται σαν τον ήρωα, που έσωσε τον κόσμο.

HRAKLHS-Oi-Dwdeka-A8loi-1.jpg

Παίζουν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί: Αγγελική Δεληγιάννη, Τερέζα Καζιτόρη, Αντώνης Καλομοιράκης, Σμαρώ Κεπαπτσόγλου, Χρήστος Ματσιαρόκος, Νικόλας Μπράβος, Αλεξάνδρα Στεργίου, Νίκος Χρηστίδης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved