Θέατρο Άλσος:  Ήταν όλοι εκεί! Η Μαριτίνα Ντενίση, το μπλε φόρεμα της Ματσούκα & τα επώνυμα ζευγάρια
Exodos

Θέατρο Άλσος: Ήταν όλοι εκεί! Η Μαριτίνα Ντενίση, το μπλε φόρεμα της Ματσούκα & τα επώνυμα ζευγάρια

Θέατρο Άλσος: Επίσημη πρεμιέρα για την επιθεώρηση του Σταμάτη Φασουλή, Τότε, τώρα, πάντα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης και ήταν όλοι εκεί.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε από νωρίς στο θέατρο Άλσος για να παρακολουθήσει την επιθεώρηση που το κοινό έχει αγαπήσει από την πρώτη ημέρα.

tote-tora-panta.jpg

Ένας εκλεκτός πολυμελής θίασος πρωταγωνιστών οι οποίοι ερμηνεύουν κείμενα των Σταμάτη Φασουλή, Μανίνας Ζουμπουλάκη, Βαγγέλη Νάση και Πέπης Ραγκούση. Ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Λευτέρης Ελευθερίου, η Ελένη Καστάνη, ο Κώστας Κόκλας, ο Αντώνης Λουδάρος, η Δήμητρα Ματσούκα, η Ματίνα Νικολάου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Σταμάτης Φασουλής. Σε guest εμφάνιση η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Στην παράσταση συμμετέχουν οι: Τραϊάνα Ανανία, Άννα Μάγκου, Μιχάλης Παπαδημητρίου, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Φαίη Φραγκαλιώτη.

tote-tora-panta2-768x512.jpg

Η πολιτική και η οικονομική πραγματικότητα, η τεχνητή νοημοσύνη, τα πρόσωπα της σόου μπιζ, ένας τράπερ, ένας άστεγος, μια αναμαλλιασμένη ξανθιά που βγαίνει από έναν κάδο ανακύκλωσης, η τραγουδιάρα Αλίκη… Κι ακόμη η κοινωνική μας ζωή, τα βάσανα του κόσμου, η χαμένη επικοινωνία μας, είναι μερικά από τα θέματα που παρακολουθεί ο θεατής στην επιθεώρηση του καλοκαιριού.

Οι πρωταγωνιστές καταχειροκροτήθηκαν από τους επώνυμους καλεσμένους τους που παρακολούθησαν την παράσταση. Αμέσως μετά το τέλος της επιθεώρησης οι επώνυμοι βρέθηκαν στα καμαρίνια για να συγχαρούν τους ηθοποιούς.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί και κατέγραψε καρέ- καρέ όλα όσα έγιναν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved