Ταξίδι στον χρόνο από…ψηλά με τους Duran Duran
Exodos

Ταξίδι στον χρόνο από…ψηλά με τους Duran Duran

Από την πρώτη κιόλας νότα, το πλήθος παρασύρθηκε σε ένα μουσικό ταξίδι στον χρόνο και οι νέες μας αναμνήσεις λένε πως δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη βραδιά που ζήσαμε από το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr.

Πέμπτη 18 Ιουλίου και η Πλατεία Νερού μετατράπηκε σε μια πύλη του χρόνου, έτοιμη να μας ταξιδέψει πίσω σε μια εποχή γεμάτη χρώμα, ενέργεια και αξεπέραστο στυλ. Οι Duran Duran, οι εμβληματικοί πρωτοπόροι της new wave και του synth-pop, επέστρεψαν στην Ελλάδα μετά από χρόνια, στο πλαίσιο του Release Athens 2024, και εμείς είχαμε την τύχη να βρεθούμε στο VIP μπαλκόνι του opaponline.gr, με την πιο προνομιακή θέα στη σκηνή.

opaponline_branding-(4).jpg

Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr

Μια βραδιά γεμάτη νοσταλγία και ανεξάντλητη ενέργεια

Λίγο μετά τις 22:00 εμφανίστηκαν εκείνοι: Ο Simon Le Bon, με το αψεγάδιαστο στυλ και την ακαταμάχητη σκηνική παρουσία, ο Nick Rhodes, ο John Taylor, ο Roger Taylor.

Είχαν προηγηθεί ο ταλαντούχος τραγουδοποιός JC Stewart αλλά και ο γνωστός DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός, Σπύρος Παγιατάκης, που ανέλαβε από νωρίς το ζέσταμα με το κατάλληλο DJ set.

Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι οι Duran Duran ήταν εκεί, ζωντανοί και αληθινοί, μπροστά στα μάτια μας, ενώ εγώ βρισκόμουν στο καλύτερο σημείο προκειμένου να απολαύσω τους μουσικούς που καθόρισαν τη μουσική μου κουλτούρα.

balcony_kosmos-(4).jpg

Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr

Από την πρώτη κιόλας νότα, το πλήθος παρασύρθηκε σε ένα μουσικό ταξίδι στον χρόνο. Τα κλασικά hits, όπως το «Hungry Like the Wolf», το «Rio» και το «Ordinary World», μάς μετέφεραν πίσω στα ξέφρενα 80s, ενώ τα νέα τραγούδια από το άλμπουμ «Danse Macabre» μάς έδειξαν ότι η μπάντα παραμένει δημιουργική και επίκαιρη.

Χωρίς αμφιβολία, στη συναυλία των Duran Duran στο Release Athens 2024,, οι τυχεροί που βρεθήκαμε στο VIP μπαλκόνι του opaponline.gr είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μοναδική εμπειρία, παρακολουθώντας το θρυλικό συγκρότημα από ψηλά.

Μάλιστα, για όσους περιμέναμε με ανυπομονησία την έναρξη της συναυλίας, το opaponline.gr μας έδωσε την πιο ευχάριστη λύση, αφού, τόσο στην ιστοσελίδα όσο και στην εφαρμογή Opaponline App, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από δωρεάν παιχνίδια, ιδανικά για να περάσει η ώρα μέχρι να βγουν οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες στη σκηνή.

balcony-(2).jpg

Εκτός από τα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, SUPER 3, ΠΡΟΤΟ), οι επισκέπτες του opaponline.gr έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με μια ποικιλία από δωρεάν παιχνίδια, κάνοντας την αναμονή ακόμα πιο ευχάριστη.

Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr

Από το Vip μπαλκόνι στα υπόγεια και μετά πάλι τα ύψη

Από τα υπόγεια κλαμπ και τις πρόβες σε αυτοσχέδιους χώρους στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, στα τέλη της δεκαετίας του '70, αναδύθηκαν οι Duran Duran, ένα συγκρότημα που θα γινόταν συνώνυμο με το στυλ, την ενέργεια και τη λάμψη της δεκαετίας του '80.

Με τη μουσική τους να συνδυάζει new wave, synthpop και rock στοιχεία, και την εικόνα τους να αποπνέει μια ακαταμάχητη γοητεία, οι Duran Duran κατέκτησαν τις καρδιές εκατομμυρίων θαυμαστών σε όλο τον κόσμο. Αυτή είναι η ιστορία τους, μια ιστορία γεμάτη επιτυχίες, ανατροπές, αλλά και μια διαχρονική αγάπη για τη μουσική που συνεχίζει να εμπνέει και να συγκινεί μέχρι σήμερα. Όλη τους η ιστορία πέρασε μπροστά από τα μάτια μας σε ένα live που κράτησε για παραπάνω από δύο ώρες και που οι iconic μουσικοί απέδειξαν πως η ενέργειά τους δεν έχει ηλικία.

Ναι! Η συναυλία των Duran Duran στο Release Athens 2024 ήταν κάτι περισσότερο από μια απλή μουσική παράσταση. Ήταν μια γιορτή της ζωής, της αγάπης και της μουσικής. Ήταν ένα ταξίδι στον χρόνο, μια υπενθύμιση ότι η μουσική έχει τη δύναμη να μας ενώνει και να μας κάνει να νιώθουμε ζωντανοί.

Αν θέλεις να μπεις σε αυτό το vibe και να «μιλήσεις μουσικά» με ανθρώπους που εκπέμπετε στην ίδια συχνότητα κλείσε «χθες εισιτήριο». Αν πάντως -όντως- δεν έχεις ήδη κλείσει έχε υπόψιν ότι το opaponline.gr δίνει την ευκαιρία σε όλους να διεκδικήσουν δωρεάν διπλά εισιτήρια για τις επόμενες μεγάλες συναυλίες του καλοκαιριού! Περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να βρεις εδώ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved