Maneskin: Υπάρχουν ακόμη είδωλα-Tο φαινόμενο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής μάγεψε την Αθήνα
Exodos

Maneskin: Υπάρχουν ακόμη είδωλα-Tο φαινόμενο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής μάγεψε την Αθήνα

Tο απόλυτο φαινόμενο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, οι Maneskin, ήρθαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το βράδυ της 23ης Ιουλίου στο ΟΑΚΑ και μας θύμισαν στο 100% πως υπάρχουν ακόμη είδωλα. Όσα ζήσαμε από το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr για πάνω από τρεις ώρες ήταν μαγικά. 

Από την πρώτη κιόλας νότα, το πλήθος παρασύρθηκε σε ένα μουσικό ροκ ταξίδι το οποίο μας θύμισε στιγμές που είχαμε να απολαύσουμε για χρόνια.

Η 23η Ιουλίου σίγουρα θα μείνει αξέχαστη τόσο στους Maneskin όσο και στο κοινό της Αθήνας που παρακολούθησε τα μέλη του Ιταλικού ροκ συγκροτήματος που έγιναν πρωτοπόροι της παγκόσμιας ροκ σκηνής σε μία μοναδική συναυλία γεμάτη από ενέργεια και φως.

MANESKIN9.jpg

Το opaponline.gr χορηγός του EJEKT Festival

Οι Måneskin σχηματίστηκαν στη Ρώμη το 2016 και αποτελούνται από τους Νταμιάνο Ντάβιντ (φωνή), Βικτόρια Ντε Άντζελις (μπάσο), Τόμας Ράτζι (κιθάρα) και Ίθαν Τόρκιο (ντραμς). Σε σύντομο διάστημα κατάφεραν να κερδίσουν τις καρδιές του κόσμου, και να σταθούν επάξια ανάμεσα στους καλύτερους του καλλιτεχνικού χώρου, κατακτώντας δεκαεπτά πλατινένιους και έξι χρυσούς δίσκους στην Ιταλία.

23s.jpg

Η χθεσινοβραδινή εμφάνιση των Maneskin μας έκανε να τους αγαπήσουμε λίγο παραπάνω. Εμείς, βέβαια, είχαμε και την τύχη να ζήσουμε μια ακόμη πιο ξεχωριστή, VIP εμπειρία, απολαμβάνοντας τη συναυλία από προνομιακή θέση και συγκεκριμένα από το μπαλκόνι των χορηγών, όπου μας φιλοξένησε το opaponline.gr.

OPAP2.jpg

Εκτός από τα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, SUPER 3, ΠΡΟΤΟ), οι επισκέπτες του opaponline.gr έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με μια ποικιλία από δωρεάν παιχνίδια, κάνοντας την αναμονή ακόμα πιο ευχάριστη.

Το opaponline.gr χορηγός του EJEKT Festival

Η πλατφόρμα όπου μπορεί κανείς να βρει όλα τα αγαπημένα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, SUPER 3 και ΠΡΟΤΟ) είναι χορηγός του EJEKT Festival και γι αυτό μας εξασφάλισε την πιο VIP εμπειρία που θα μπορούσαμε να έχουμε. Όση ώρα μάλιστα περιμέναμε να βγουν στη σκηνή οι Maneskin παίξαμε και μερικά από τα δωρεάν παιχνίδια που υπάρχουν διαθέσιμα στο opaponline.gr και στο Opaponline App και ούτε που καταλάβαμε πώς πέρασε η ώρα!

Ανεξάντλητη ενέργεια από το πρώτο λεπτό

Η παρέα των Ιταλών που αρχικά τραγουδούσε για τους περαστικούς, σήμερα «γεμίζει» στάδια και μετρά εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο. Απόδειξη για το παραπάνω, η χτεσινοβραδινή συναυλία στο Ejekt Festival.

3E3.jpg

Ο Νταμιάνο Ντάβιντ και τα υπόλοιπα μέλη των Måneskin που κέρδισαν τον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision το 2021 ανέβηκαν στη σκηνή του ΟΑΚΑ στις 21:40 με το κοινό να ζητωκραυγάζει από το πρώτο κιόλας λεπτό. Από την πρώτη κιόλας νότα, το πλήθος παρασύρθηκε σε ένα μοναδικό ροκ ταξίδι που όμοιό του δε ζήσαμε ποτέ ξανά επί ελληνικού εδάφους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved