Γιώργος Σαμπάνης: Η Χαρούλα Αλεξίου είναι το μεγαλύτερο απωθημένο του - «Ξέρω ότι δεν θα γίνει ποτέ»
Showbiz

Γιώργος Σαμπάνης: Η Χαρούλα Αλεξίου είναι το μεγαλύτερο απωθημένο του - «Ξέρω ότι δεν θα γίνει ποτέ»

Στο Podcast, Πρωταγωνιστές, μίλησε ο Γιώργος Σαμπάνης και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το μεγαλύτερο απωθημένο που έχει. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην οικογένειά του, τον αθλητισμό αλλά και τη μουσική.

«Όχι δεν είχα φανταστεί έτσι τη ζωή μου. Μεγάλωσα στην Αργυρούπολη, οι γονείς μου είχαν χωρίσει όταν ήμουν πολύ μικρός. Μέναμε στον Ασπρόπυργο γιατί εκεί ο πατέρας μου ήταν καθηγητής και όταν χώρισαν οι γονείς μου, πήγαμε με τη μητέρα μου να μείνουμε στην Αργυρούπολη. Το 1989 χώρισαν οι γονείς μου, έμενα με την αδερφή μου και τη μητέρα μου και τον πατέρα μας τον βλέπαμε κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο.

Flashback: Αγνώριστος ο Γιώργος Σαμπάνης στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας

sampanis.jpg

«”Πεθαίνω” με τη φωνή της»

«Το μεγαλύτερό μου απωθημένο είναι να γράψω ένα τραγούδι για τη Χαρούλα Αλεξίου αλλά ξέρω ότι δεν θα γίνει ποτέ γιατί έχει σταματήσει να τραγουδάει. Είναι η αγαπημένη μου τραγουδίστρια. “Πεθαίνω” με τη φωνή της. Ό,τι αισθάνομαι και ό,τι έχω περάσει, το έχει πει η Χαρούλα.

alexiou.jpg

Εγώ τον εαυτό μου δεν τον παραδέχθηκα ως σπουδαίο συνθέτη αλλά ως σπουδαίο ακροατή. Αγαπώ πολύ τη μουσική. Η ελληνική μουσική μου, η δισκοθήκη μου σταματάει στη δεκαετία του 1980 εκτός αν έχει τραγουδήσει η Χαρούλα Αλεξίου. Σταματάει εκεί. Μετά είναι πολύ επιλεκτικά τα πράγματα. Ναι με έχουν σεβαστεί πιο πολύ οι εμπορικοί. Είχα μεγάλη διαδρομή για να πείσω τον εαυτό μου ότι μπορώ και καλύτερα και μετά όλους τους υπόλοιπους.

Ο Σωκράτης Μάλαμας έχει πει τραγούδι μου όπως και ο Γιώργος Νταλάρας, ο Γιάννης Κότσιρας. Βλέπω κινηματογράφο σαν τρελός, πολλές ταινίες, βιβλία και πολλή μουσική. Αυτά με εμπνέουν. Δεν γράφω στίχους, σπάνια θα γράψω».

Γιώργος Σαμπάνης - Ιωάννα Σαρρή: Η αλήθεια για τον γάμο τους & το μονόπετρο στο χέρι του μοντέλου

Χεράκι-χεράκι στα σοκάκια της Μυκόνου - Η νέα εμφάνιση που συζητήθηκε!

Βραδιές διασκέδασης στη Μύκονο - Η εμφάνιση στα Ματογιάννια που συζητήθηκε!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved