Ο Central Cee εντυπωσιάζει με το νέο του single "Moi" σε μία συνεργασία φωτιά
Exodos

Ο Central Cee εντυπωσιάζει με το νέο του single "Moi" σε μία συνεργασία φωτιά

Ο ακαταμάχητος Central Cee συνεχίζει να μας εκπλήσσει και αυτή τη φορά κυκλοφορεί το oλοκαίνουριο single του "Moi" με την απίστευτη RAYE μέσω της Panik Records/Sony Music.


Σε παραγωγή των EINER BANKZ, HARRY BEECH και EIGHT8, το "Moi" συνδυάζει την αιχμηρή στιχουργική απόδοση του Central Cee με ένα beat επηρεασμένο από το UK Garage, δημιουργώντας, έτσι, ένα φρέσκο είδος ήχου που ενώ είναι μοντέρνο προξενεί, ταυτόχρονα, και κάποιου είδους νοσταλγία. Το single ξεκινάει με τη RAYE, η οποία με τη σαγηνευτική της φωνή, τραγουδάει στα Γαλλικά και χαρίζει στο τραγούδι έναν υποβλητικό τόνο, ο οποίος συμπληρώνει τη δυναμική ροή του Central Cee.

Το music video του "Moi", σε σκηνοθεσία του Don Prod, αποτελεί μία οπτική πανδαισία για το ήδη γοητευτικό single και μας δείχνει τον Central Cee σε έναν στόλο από Rose Gold supercars να ταξιδεύει από το Λονδίνο στο Παρίσι.

Το "Moi" έρχεται αμέσως μετά την πρόσφατη κυκλοφορία "έκπληξη" του Central Cee, το "Billion Streams Freestyle", με το οποίο γιόρτασε την τεράστια επιτυχία του να ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο streams – μία στιγμή ορόσημο στην καριέρα του καλλιτέχνη. Αναδεικνύοντας τη στοχαστική πλευρά του Central Cee, το Freestyle συνέβαλε στο να εκτοξευθεί στα ύψη η φήμη του καλλιτέχνη. Λίγο αργότερα, ο Central Cee συνεργάστηκε με τον Παριζιάνο ράπερ JRK 19 στο "Bolide Noir", ενισχύοντας την επιρροή του στη γαλλική μουσική σκηνή και αποκτώντας, έτσι, μια θέση στα γαλλικά charts.

Με μια σειρά από επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένης της κορυφαίας συνεργασίας του με τον Lil Baby για το "BAND4BAND" και τη συμμετοχή του στο "Did It First" της Ice Spice, η πορεία του Central Cee παραμένει πρωτοφανής. Με περισσότερα από 7 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως, το "Moi" προσθέτει άλλο ένα εντυπωσιακό κεφάλαιο στην ήδη αξιοσημείωτη πορεία του καλλιτέχνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved