Αυτά είναι τα μουσικά σχήματα του ερχόμενου χειμώνα στη νυχτερινή Αθήνα!
Exodos

Αυτά είναι τα μουσικά σχήματα του ερχόμενου χειμώνα στη νυχτερινή Αθήνα!

Ο χειμώνας του 2024-2025 πλησιάζει, και η νυχτερινή Αθήνα ετοιμάζεται να υποδεχτεί μια σεζόν γεμάτη εντυπωσιακά σχήματα και μοναδικές μουσικές βραδιές.

Από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες έως τους ανερχόμενους, όλοι υπόσχονται να δημιουργήσουν αξέχαστες βραδιές γεμάτες ενέργεια και χορό.

Στο Anodos Live Stage, δύο μεγάλα αστέρια, ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Νίκος Μακρόπουλος, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν αγαπημένα λαϊκά κομμάτια και μοναδικές στιγμές. Η παρουσία τους στη σκηνή θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα γεμάτη συγκίνηση και διασκέδαση. Ωστόσο πληροφορίες λένε πως τα τραπέζια κλείνουν γρήγορα οπότε καλό θα ήταν να αρχίσεις να προγραμματίζεις την νυχτερινή σου έξοδο.

undefined

Στο Vog Club Athens, η συνεργασία του Πέτρου Ιακωβίδη και της Ρίας Ελληνίδου κλέβει τις εντυπώσεις με φρέσκιες και δυναμικές ερμηνείες που θα κρατήσουν το κοινό σε εγρήγορση.

iakovidis.jpg

Στο Hotel Ερμού, η Άννα Βίσση, μετά από 8 χρόνια επιτυχίας, επιστρέφει με ανανεωμένο πρόγραμμα. Ο χώρος αυτός έχει γίνει σημείο αναφοράς για τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, και η Βίσση είναι σίγουρο ότι θα μας παρασύρει σε νύχτες γεμάτες διασκέδαση και συναίσθημα.

Μια άλλη δυναμική πρόταση έρχεται στα βόρεια προάστεια όπου η συνεργασίαTheama Athens Πάολα Μενιδιάτης θα δώσουν ζωή σε βραδιές γεμάτες από τις μεγαλύτερες λαϊκές επιτυχίες. Η χημεία τους αναμένεται να ενθουσιάσει το κοινό και να τους κάνει πρωταγωνιστές στη διασκέδαση κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

paola.jpg

Στο Rox Live stage Γονίδης Γιώργος Τσαλίκης ετοιμάζουν βραδιές γεμάτες κέφι και ενέργεια. Η συνεργασία τους υπόσχεται μοναδικές μουσικές εμπειρίες, ιδανικές για όσους αγαπούν το λαϊκό τραγούδι. Ακόμα πιο συναρπαστικές θα είναι οι βραδιές στηνΑκτή Πειραιώς, όπου η Νατάσα Θεοδωρίδου θα επιστρέψει με την ταλαντούχα Αναστασία. Το πρόγραμμα τους συνδυάζει το λαϊκό πάθος με τη φρεσκάδα, και αναμένεται να χαρίσει μοναδικές μουσικές στιγμές.

Η σκηνή του Cabaret Athens θα φιλοξενήσει τον Σάκη Ρουβά, τον απόλυτο showman της ελληνικής μουσικής. Με συνδυασμό μουσικής, χορού και θεατρικότητας, οι εμφανίσεις του υπόσχονται να είναι το talk of the town. Ο Γιώργος Μαζωνάκης στο Fantasia Live θα εντυπωσιάσει το κοινό με ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και πάθος, μαζί με τη Λένα Ζευγαρά. Γνωστός για τις μοναδικές του εμφανίσεις, υπόσχεται να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα που θα μείνει αξέχαστη.

mazo-1.jpg

Στο Κέντρο Αθηνών, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται με νέο πρόγραμμα, έτοιμος να μαγέψει με τη φωνή και τις επιτυχίες του. Στο Ποσειδώνιο, οι Θοδωρής Φέρρης και Νίκος Απέργης συνεργάζονται για να δημιουργήσουν εκρηκτικές βραδιές. Η πρεμιέρα τους, που έγινε στις 6 Σεπτεμβρίου, έφερε μια νέα εποχή στη νυχτερινή διασκέδαση.

Αξιοσημείωτο είναι το σχήμα στο Εμπατή North Live Stage, όπου ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Κατερίνα Στανίση και η Φανή Δρακοπούλου χαρίζουν αξέχαστες στιγμές γεμάτες λαϊκά κομμάτια που όλοι αγαπάμε. Η πρεμιέρα τους στις 14 Σεπτεμβρίου ενθουσίασε τους λάτρεις του είδους.

adamantidis-1.jpg

Στο Έναστρον, οι Μέλισσες και η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζονται να απογειώσουν το κέφι με τις χορευτικές τους επιτυχίες. Αυτή η συνεργασία αναμένεται να είναι από τις πιο αναμενόμενες της σεζόν. Στην Αυτοκίνηση, ο Διονύσης Σχοινάς επιστρέφει στη σκηνή μετά από 10 χρόνια, αυτή τη φορά με την αγαπημένη του σύζυγο, Καίτη Γαρμπή. Το ζευγάρι υπόσχεται ένα πρόγραμμα γεμάτο πάθος και μοναδικές επιτυχίες που θα μείνει αξέχαστο στο κοινό.

foureira.jpg

NDPPHOTO

Από τις 7 Σεπτεμβρίου, ο Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου κάνουν θραύση στο Romeo Club, μαγεύοντας το κοινό με τις αγαπημένες τους λαϊκές και ποπ επιτυχίες! Οι βραδιές είναι γεμάτες δυνατές ερμηνείες που κερδίζουν την αγάπη των θαυμαστών. Η συνεργασία Βοτανικός Σαμπάνης επιστρέφει για τρίτη χρονιά, μαζί με τον ανερχόμενο Γιώργο Κακοσαίο, και το πρόγραμμά τους θα είναι από τα πιο ξεχωριστά της σεζόν. Στο YTON, ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει ανανεωμένος με τη Ζόζεφιν, που προσθέτει τη δική της πινελιά.

1706887843285-57317847-kokkinou.jpg

Με τόσες πολλές επιλογές, η νυχτερινή ζωή της Αθήνας αυτή τη σεζόν είναι γεμάτη προτάσεις και σχήματα που δεν πρέπει να χάσεις. Τα μοναδικά σχήματα και η ενέργεια των καλλιτεχνών υπόσχονται να κάνουν τον χειμώνα μας αξέχαστο!

Πηγή: Espresso

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved